Αναζητήστε κατοικίες στη Δυτική & σε ολη Ελλάδα

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

€ 0 to € 2,000,000

Περισσότερες επιλογές

€ 0 to € 2,000,000

Περισσότερες επιλογές
Βρέθηκαν 0 αποτελέσματα Δείτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης.
Αποτελέσματα

€ 0 to € 1,500,000

Περισσότερες επιλογές
we found 0 results
Αποτελέσματα Αναζήτησης

Συγκρότημα κατοικιών στο Διακοπτό

€ 850,000 (180,000 ευρώ κάθε ξεχωριστή οικία)
DCIM100MEDIADJI_0111.JPG DCIM100MEDIADJI_0060.JPG

Πωλείται συγκρότημα 4 ανεξαρτητων κτιρίων (μεζονετών) εντός οικοπέδου 2000 τ.μ. με υπόλοιπο δόμησης και θεωρημένη άδεια οικοδομής για άλλες 4 οικίες με πισίνα.

Δύναται να πωληθούν όλες μαζι ή τμηματικά.

Δύναται επίσης να μισθωθούν όλες μαζί η τμηματικά.

Λεπτομερής περιγραφή:

Oλες οι  μεζονέτες είναι ανεξάρτητες, χωρισμένες σε κάθετες ιδιοκτησίες.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους είναι υψηλών προδιαγραφών. Πιο αναλυτικά σας ενημερώνουμε ότι :

Η ποιότητα του μπετόν είναι Β220 και κατά την κατασκευή του σκελετού του κτιρίου δόθηκε δείγμα/ δοκίμιο το οποίο εστάλει στο χημείο του Κράτους προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι η ποιότητα δεν έχει αλλοιωθεί .

Οι γρανίτες και τα πλακάκια που έχουν τοποθετηθεί είναι της εταιρείας PORCELANA (www.porcelana.gr)

Οι κουζίνες είναι ιταλικές, με φρένα σε όλα τα συρτάρια, εσωτερικούς μηχανισμούς αποθήκευσης (συρόμενους μηχανισμούς, γωνιακούς μηχανισμούς, πιατοθήκες, θήκες για κουταλοπηρουνα) και βιτρίνες vitraux. Επίσης διαθέτουν είτε αποροφητήρα τύπου καμινάδας σε country style με ενσωματωμένο τον μηχανισμό, είτε συρόμενο inox.

Στα μπάνια έχουν τοποθετηθεί έπιπλα με επίκαθημενους γυάλινους νιπτήρες, όλα ειδικές κατασκευές για να ταιριάζουν με το στυλ κάθε μπάνιου.

Τα τζάκια είναι ενεργειακά προκειμένου να επιτυγχάνουν μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, και έχουν διακοσμηθεί με γρανίτες. Η τεχνοτροπία που έχει χρησιμοποιηθεί στην όψη τους είναι spatula stuggi.

Οι εγκαταστάσεις για κεντρική θέρμανση είναι έτοιμες. Η επιλογή λέβητα καθώς και τα σώματα είναι δική σας και το κόστος του δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή πώλησης.

Οι διακόπτες/ μπριζες είναι Legrand σε μπρονζε χρώμα.

Όλες οι  μεζονέτες διαθέτουν ηλιακό θερμοσίφωνα.

Στους κήπους έχει τοποθετηθεί σύστημα αυτόματου ποτισμου.

Όλες διαθέτουν εξωτερική αποθήκη.

Όλες διαθέτουν barbeque.

Το ρεύμα είναι τριφασικό.

Οι πόρτες και τα κουφώματα αλουμινίου είναι ειδικές κατασκευές σε παραδοσιακή γραμμή, περασμένες με ειδικό ηλεκτροστατικό υλικό σε μπρούτζινες αποχρώσεις. Επίσης όλες διαθέτουν μηχανισμούς με σήτες, ανάκληση και διπλούς υαλοπίνακες.

Οι εσωτερικές πόρτες είναι από massif ξύλο σε μαραγκό και όχι από MDF.

Όλες οι μεζονέτες διαθέτουν parking.

Σε όλες τις μεζονέτες τα ημιυπόγεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ξεχωριστά σπίτια καθώς απομονώνονται με ξεχωριστή είσοδο και διαθέτουν wc με ντουζιέρα και υποδομές ώστε να τοποθετηθεί κουζίνα. Είναι ένας άριστος χώρος φιλοξενίας φίλων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως playroom για παιδιά.

Κάθε μεζονέτα διαθέτει άδεια για κατασκευή πισίνας στο χώρο του κήπου της.

Επίσης όλες έχουν ενεργειακό πιστοποιητικό καθώς  διαθέτουν ενεργειακά τζάκια,κουφώματα αλουμίνιου με διπλούς υαλοπίνακες και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Όλες έχουν απεριόριστη θέα στο φαράγγι του Βουραϊκου, μέσα από το οποίο περνάει το μοναδικό τρένο του οδοντωτού και φτάνει στα Καλάβρυτα.

 

ΕΜΒΑΔΟΝ

Η πρώτη μεζονέτα έχει εμβαδόν 175,80τμ (64τμ ισογειο, 54τμ α΄οροφος, 57,80τμ υπόγειο και αποθήκη) σε οικόπεδο 205,20τμ (κάθετη ιδιοκτησία). Η μεζονέτα δεν έχει αυθαίρετους χώρους.

Η δεύτερη μεζονέτα έχει εμβαδόν 153,78τμ (60,04τμ ισόγειο, 36,08τμ α΄οροφος, 57,66τμ υπόγειο και αποθήκη) σε οικόπεδο 222,58τμ (κάθετη ιδιοκτησία) . Η μεζονέτα έχει αυθαίρετους χώρους τακτοποιημένους.

Η τρίτη μεζονέτα έχει εμβαδόν 149,77τμ (58,21τμ ισόγειο, 40,04τμ α΄οροφος, 51,52τμ υπόγειο και αποθήκη) σε οικόπεδο 242,83τμ (κάθετη ιδιοκτησία) . Η μεζονέτα έχει αυθαίρετους χώρους τακτοποιημένους.

Η τέταρτη μεζονέτα έχει εμβαδόν 174,84τμ (64,92τμ ισόγειο, 45τμ α΄οροφος, 64,92τμ υπόγειο και αποθήκη) σε οικόπεδο 297,31τμ (κάθετη ιδιοκτησία) . Η μεζονέτα έχει αυθαίρετους χώρους τακτοποιημένους.

Κωδικός: 19666
Price: € 850,000 (180,000 ευρώ κάθε ξεχωριστή οικία)
Τύπος Κατασκευής: Οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν) & οπτόπλινθους (τούβλα)
Όροφοι: 1
  • Αναζήτηση

    € 0 to € 1,500,000

    Περισσότερες επιλογές
  • Mortgage Calculator

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ